Recept
« Terug naar recepten
Chillikip salade met blue dressing
PT30M
Chillikip salade met blue dressing
Een heerlijk chillikip salade met blue dressing recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
sparretail.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chillikip salade met blue dressing te bereiden
Verwarm de oven voor en bak de ciabatta volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Meng de marinade-ingrediënten en bestrijk er de kippenrepen mee, laat 30 min. marineren in de koelkast.
Verbrokkel de blauwe kaas, voeg er room, olie en azijn bij en bewerk met de staafmixer tot een romige dressing.
Leg op elk bord een blad ijsbergsla, vul dit met komkommerplakjes en tuinkers en besprenkel met de dressing.
Bak de kippenreepjes krokant en gaar in olijfolie en verdeel ze over de salade, werk af met walnoten en serveer met de nog warme ciabatta.
Meng de marinade-ingrediënten en bestrijk er de kippenrepen mee, laat 30 min. marineren in de koelkast.
Verbrokkel de blauwe kaas, voeg er room, olie en azijn bij en bewerk met de staafmixer tot een romige dressing.
Leg op elk bord een blad ijsbergsla, vul dit met komkommerplakjes en tuinkers en besprenkel met de dressing.
Bak de kippenreepjes krokant en gaar in olijfolie en verdeel ze over de salade, werk af met walnoten en serveer met de nog warme ciabatta.