Recept
« Terug naar recepten
Chineese bloemkool apart
PT15M
Chineese bloemkool apart
Chineese bloemkool apart
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chineese bloemkool apart te bereiden
De bladeren verwijderen van de bloemkool .
Deze in kokend water beetgaar koken met zout ,peper en muskaatnoot.
Serveer op bord met een saus (naar keuze)
Deze chineese bloemkool werd geserveerd met een... Lente sausje is te vinden op mijn recepten pagina.
Deze in kokend water beetgaar koken met zout ,peper en muskaatnoot.
Serveer op bord met een saus (naar keuze)
Deze chineese bloemkool werd geserveerd met een... Lente sausje is te vinden op mijn recepten pagina.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Tania zegt:
derbyke zegt:
derbyke zegt: