KookJij

Chineese bloemkool apart

Chineese bloemkool apart
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
  2. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chineese bloemkool apart te bereiden

De bladeren verwijderen van de bloemkool .
Deze in kokend water beetgaar koken met zout ,peper en muskaatnoot.
Serveer op bord met een saus (naar keuze)
Deze chineese bloemkool werd geserveerd met een... Lente sausje is te vinden op mijn recepten pagina.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Tania , dank u voor de reactie...Groetjes van ons 3 :);):p
Tania

Tania zegt:
Te eten zal het vast wel zijn, daar ben ik niet bang voor. Bij ons ligt deze bloemkool in de winkel onder de benaming 'bloemkool romanescu'. Groetjes, Tania ;)
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Truus , eerst en vooral heb je het al klaargemaakt...dan pas reageren . Met zeer vriendelijke en beleefde groetjes van ons 3 :);):p