Recept
« Terug naar recepten
Chinese kool en kabeljauw-filet
PT10M
Chinese kool en kabeljauw-filet
Een heerlijk chinese kool en kabeljauw-filet recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chinese kool en kabeljauw-filet te bereiden
# salie door de gare rijst mengen
# slaolie + boter smelten
# uitje licht fruiten.
# kabeljauwstukjes +de kruiden toevoegen
2 á 3 minuten roerbakken
# koolsnippers erbij en roerbakken tot de kool geslonken is
# enkele druppels citroensap
# gare rijst erdoor scheppen en goed doorwarmen
# op smaak brengen met zout óf aroma
# garneren met tomaat + komkommer
# (je kunt hier óók een salade maken en erbij serveren)
Mijn kookverhaal (Barbara Metz)
Dit is een 1-persoons maaltje en ik geniet er altijd van!
Gerda zegt: