KookJij

Chinese kool en kabeljauw-filet

Een heerlijk chinese kool en kabeljauw-filet recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chinese kool en kabeljauw-filet te bereiden


# salie door de gare rijst mengen
# slaolie + boter smelten
# uitje licht fruiten.
# kabeljauwstukjes +de kruiden toevoegen
2 á 3 minuten roerbakken
# koolsnippers erbij en roerbakken tot de kool geslonken is
# enkele druppels citroensap
# gare rijst erdoor scheppen en goed doorwarmen
# op smaak brengen met zout óf aroma
# garneren met tomaat + komkommer
# (je kunt hier óók een salade maken en erbij serveren)





Mijn kookverhaal (Barbara Metz)

Dit is een 1-persoons maaltje en ik geniet er altijd van!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Gerda

Gerda zegt:
Mmmm, dat was smullen van dit recept. Voor herhaling vatbaar!
lverschueren

lverschueren zegt:
Dit ga ik zeker uitproberen;)