Recept
« Terug naar recepten
Chinese thee eieren
PT126M
Chinese thee eieren
Een heerlijk chinese thee eieren recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carmen Giskes
Bereidingstijd:
126 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Aziatisch koken
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chinese thee eieren te bereiden
De eieren rollen totdat overal barstjes zitten (voorzichtig).
Maak een saus van de kruiden en voeg zoveel water toe dat de eieren net onderstaan,
Laat het 1 a 2 uur zachtjes koken.
Neem ze van het vuur en laat ze wat afkoelen.
Event. pellen als je het geel wilt mengen met wat mayonaise.
Maak een saus van de kruiden en voeg zoveel water toe dat de eieren net onderstaan,
Laat het 1 a 2 uur zachtjes koken.
Neem ze van het vuur en laat ze wat afkoelen.
Event. pellen als je het geel wilt mengen met wat mayonaise.
Mijn kookverhaal (Carmen Giskes)
Het is een heeeeeel ander ei.
sensowier zegt:
Andere keer zal ik het laten zien of ook m,n andere recepten