Recept
« Terug naar recepten
Chinese tomatensoep
PT120M
Chinese tomatensoep
Heerlijk gevulde Chinese tomatensoep
Recept van:
Bobby
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
59
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chinese tomatensoep te bereiden
Trek de bouillon van het kippoulet.
Haal het kippenvlees eruit en snijd het fijn.
Doe het terug in de bouillon en voeg alle andere ingredienten toe, behalve de ve-tsin.
Breng de soep aan de kook en bind deze licht met wat aangelengde maizena.
Voeg de ve-tsin toe.
Haal het kippenvlees eruit en snijd het fijn.
Doe het terug in de bouillon en voeg alle andere ingredienten toe, behalve de ve-tsin.
Breng de soep aan de kook en bind deze licht met wat aangelengde maizena.
Voeg de ve-tsin toe.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Truus zegt:
:(:(
Anna zegt:
Groetjes, Anna.
Bertine zegt:
Ik heb je recept al heeeel vaak gebruikt. Als ik tomatensoep maak, google ik standaard op 'chinese tomatensoep Bobby':)
Super recept! Ik voeg er zelf altijd nog appelmoes aan toe, om het nog wat zoeter te krijgen. Erg bedankt, uiteraard ook Bobby!
esther zegt:
feanstra zegt:
Heb ik jáááren terug eens opgepikt bij de stand van Heinz op de libelle zomerweek. Ik maak hem nog vaak en krijg dan ook altijd te horen hoe lekker men het vindt. En zooo simpel te bereiden....Om nog sneller te maken, gebruik je 1 pot kippenbouillon aangelengd met 2x die pot water.
Ed zegt:
pieter61 zegt:
Pieter zegt:
AnnikaT zegt:
Verder zou ik wat meer kipfilet gebruiken. Groetjes, A:?
Beertje zegt: