Recept
« Terug naar recepten
Chips van groene kool
PT30M
Chips van groene kool
Een heerlijk chips van groene kool recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chips van groene kool te bereiden
Verwarm de oven voor op 220°C. Scheur het groene deel van de kool en verdeel in eetbare stukjes.
Meng in een grote kom het citroensap, de geperste knoflook, olijfolie, gomasio en peper. Meng er voorzichtig de stukjes kool onder.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de stukjes kool naast elkaar. Verlaag de temperatuur naar 180°C. Bak 10 à 15 min. tot de koolbladeren krokant zijn, maar niet verbrand.
Haal uit de oven en laat afkoelen. Warm het geitenkaasje op in de oven en serveer als dip.
Meng in een grote kom het citroensap, de geperste knoflook, olijfolie, gomasio en peper. Meng er voorzichtig de stukjes kool onder.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de stukjes kool naast elkaar. Verlaag de temperatuur naar 180°C. Bak 10 à 15 min. tot de koolbladeren krokant zijn, maar niet verbrand.
Haal uit de oven en laat afkoelen. Warm het geitenkaasje op in de oven en serveer als dip.