Prima wijze om overgebleven pitabroodjes op te maken.
Omdat ze erg dun zijn, blijven ze lekker krokant.
We hebben ze bij de koffie op.
Recept
« Terug naar recepten
Chips van pitabroodjes (zoet)
PT15M
Chips van pitabroodjes (zoet)
Een heerlijk chips van pitabroodjes (zoet) recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Eat Well
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chips van pitabroodjes (zoet) te bereiden
Oven op 175 gr. C
Bakpapier licht bespuiten met bakspray of licht invetten.
Het broodjes horizontaal voorzichtig doormidden snijden.
Elke helft aan de snijkant inkwasten met olijfolie.
In een kopje de suiker en kaneel mengen en dit over de besmeerde helften gelijkmatig strooien.
Dan elke helft weer doormidden snijden en elk deel in 3 repen, zodat je in totaal 12 repen hebt.
Leg ze op het bakpapier op een bakplaat of een ovenrooster met de bestrooide kant boven.
Laat ze in 12 a 15 minuten krokant bakken.
Warm of koud te eten.
Bakpapier licht bespuiten met bakspray of licht invetten.
Het broodjes horizontaal voorzichtig doormidden snijden.
Elke helft aan de snijkant inkwasten met olijfolie.
In een kopje de suiker en kaneel mengen en dit over de besmeerde helften gelijkmatig strooien.
Dan elke helft weer doormidden snijden en elk deel in 3 repen, zodat je in totaal 12 repen hebt.
Leg ze op het bakpapier op een bakplaat of een ovenrooster met de bestrooide kant boven.
Laat ze in 12 a 15 minuten krokant bakken.
Warm of koud te eten.
flavia zegt: