Ik hou van pittig eten en gebak. Deze brownie is een ideale combinatie.
Je kan naar smaak chilivlokken toevoegen, dit kunnen de standaard chilivlokken zijn, maar je kan natuurlijk ook pittigere soorten krijgen en deze toevoegen. Varieer hiermee!
Recept
« Terug naar recepten
Chocolade Chilibrownie
PT55M
Chocolade Chilibrownie
Pittig en zoet, een heel fijne combinatie in deze Chocolade Chilibrownie.
Recept van:
Harry Löhr
Bereidingstijd:
55 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
"Chili & Spice" en eigen idee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocolade Chilibrownie te bereiden
- Zorg er voor dat je ingredienten op kamertemperatuur zijn en verwarm de oven voor op 175 graden.
- Doe de boter en suiker in een kom en mix dit tot een luchtig geheel. Voeg beetje bij beetje het ei toe en mix dit tot een klontvrij geheel.
- Spatel vervolgens de bloem, het bakpoeder en de chilivlokken door het mengsel. Je kan het mengsel proeven om te kijken of hij pittig genoeg is voor je.
- Vet het bakblik in en schenk het beslag in het bakblik. Stijk het glad.
- Vervolgens bak je de cake voor zo'n 20 tot 25 minuten.