Recept
« Terug naar recepten
Chocolade ijssandwich met kokos
PT20M
Chocolade ijssandwich met kokos
Een heerlijk chocolade ijssandwich met kokos recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > IJs
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocolade ijssandwich met kokos te bereiden
Zorg dat het ijs een paar uur in de vriezer heeft gestaan en dus goed hard is. Rooster de kokos ondertussen in een droge koekenpan goudbruin en laat afkoelen op een plat bord.
Bereiden:
Zet de bak ijs 10 tot 20 seconden in een laagje warm water en stort de inhoud op een snijplank. Snijd in vier dikke plakken ter grootte van de koekjes. Neem steeds twee biscuitjes en klem ze aan twee kanten op een plak ijs. Doop ze direct aan alle kanten met het ijs in de kokos. Eet ze meteen op of leg ze nog even afgedekt met plastic folie terug in de vriezer.
Bereiden:
Zet de bak ijs 10 tot 20 seconden in een laagje warm water en stort de inhoud op een snijplank. Snijd in vier dikke plakken ter grootte van de koekjes. Neem steeds twee biscuitjes en klem ze aan twee kanten op een plak ijs. Doop ze direct aan alle kanten met het ijs in de kokos. Eet ze meteen op of leg ze nog even afgedekt met plastic folie terug in de vriezer.
Anna zegt: