KookJij

Dessert valentijn

Een heerlijk dessert valentijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dessert valentijn te bereiden

Laat het gelatine blaadje weken in koud water.
Neem 6 eetlepels kersen vocht uit de bokaal en een zestal kersen, laat dit koken.
Meng de amaretto met de vanillepudding voeg dit bij de kersen, laat goed opkoken, neem de pot van het vuur en meng het gelatineblaadje eronder. Vul de glaasjes en laat goed afkoelen in ijskast.
Serveer dit met champagnesorbet een takje chocolade en kokos.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst