Recept
« Terug naar recepten
Dessert valentijn
PT15M
Dessert valentijn
Een heerlijk dessert valentijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert valentijn te bereiden
Laat het gelatine blaadje weken in koud water.
Neem 6 eetlepels kersen vocht uit de bokaal en een zestal kersen, laat dit koken.
Meng de amaretto met de vanillepudding voeg dit bij de kersen, laat goed opkoken, neem de pot van het vuur en meng het gelatineblaadje eronder. Vul de glaasjes en laat goed afkoelen in ijskast.
Serveer dit met champagnesorbet een takje chocolade en kokos.
Neem 6 eetlepels kersen vocht uit de bokaal en een zestal kersen, laat dit koken.
Meng de amaretto met de vanillepudding voeg dit bij de kersen, laat goed opkoken, neem de pot van het vuur en meng het gelatineblaadje eronder. Vul de glaasjes en laat goed afkoelen in ijskast.
Serveer dit met champagnesorbet een takje chocolade en kokos.