Recept
« Terug naar recepten
Chocolade-pecankoekjes
PT40M
Chocolade-pecankoekjes
Een heerlijk chocolade-pecankoekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
25 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocolade-pecankoekjes te bereiden
Verwarm de oven voor op 180 °C. Roer de boter en de suiker door elkaar en klop het ei erdoor. Schep de nootmuskaat, de cacaopoeder,het bakmeel en een mespunt zout door dit mengsel tot een soepel beslag. Schep tot slot de grofgehakte chocolade erdoor. Schep met behulp van 2 lepels hoopjes beslag op een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg voor circa 3 cm afstand tussen ieder koekje. Maak 'bergjes' ter grootte van een walnoot, druk daarbovenop een pecannoot. Bak de koekjes in 20 minuten gaar.