Recept
« Terug naar recepten
Chocoladebananen als dessert
PT20M
Chocoladebananen als dessert
Een heerlijk chocoladebananen als dessert recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
http://www.lekkerensimpel.com/2012/01/21/chocoladebananen-als-dessert/
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocoladebananen als dessert te bereiden
Een heel eenvoudig en lekker dessert.
Je begint met het voorverwarmen van de oven op 200°C. Ondertussen snijd je de banaan in tweeën.
Snijd daarna de halve bananen over de lengte nog een keer doormidden.
Pak vervolgens een flink stuk zilverfolie en vouw dit eerst een keer dubbel.
Leg de bananen in het midden en bestrooi deze met lekker wat hagelslag.
Het mag best nog wel wat meer dan op de foto voor een nog lekkerdere chocolade smaak.
Een klein beetje kaneel eroverheen en dan kan het pakje worden dichtgevouwen.
Doe de bananen, wanneer de oven is voorverwarmd, in de oven voor ongeveer 15-20 minuten.
Serveer ze op een mooi bord met een lekkere toef slagroom erbij en je hebt een smakelijk dessert.
Je begint met het voorverwarmen van de oven op 200°C. Ondertussen snijd je de banaan in tweeën.
Snijd daarna de halve bananen over de lengte nog een keer doormidden.
Pak vervolgens een flink stuk zilverfolie en vouw dit eerst een keer dubbel.
Leg de bananen in het midden en bestrooi deze met lekker wat hagelslag.
Het mag best nog wel wat meer dan op de foto voor een nog lekkerdere chocolade smaak.
Een klein beetje kaneel eroverheen en dan kan het pakje worden dichtgevouwen.
Doe de bananen, wanneer de oven is voorverwarmd, in de oven voor ongeveer 15-20 minuten.
Serveer ze op een mooi bord met een lekkere toef slagroom erbij en je hebt een smakelijk dessert.