Recept
« Terug naar recepten
Chocoladefudge met speculaas en marshmallows
PT15M
Chocoladefudge met speculaas en marshmallows
Een heerlijk chocoladefudge met speculaas en marshmallows recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
A. Hoogenboom
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocoladefudge met speculaas en marshmallows te bereiden
Bekleed een vorm, ik gebruikte een glazen pyrex schotel van 20*20 cm, met plasticfolie.
Doe de chocolade in stukjes in een kom, samen met de boter en de gecondenseerde melk.
Verwarm dit au bain-marie tot de chocolade gesmolten is.
Roer regelmatig en roer het goed door tot het mooi gemengd is.
Haal het van het vuur en voeg de speculaas toe en meng goed.
Voeg dan de spekjes toe.
Meng niet te lang want de spekjes beginnen meteen te smelten.
Giet het mengsel in de kom en strijk het een beetje glad.
Dek af en laat opstijven in de ijskast.
Snij in stukjes en serveer recht uit de ijskast.
Doe de chocolade in stukjes in een kom, samen met de boter en de gecondenseerde melk.
Verwarm dit au bain-marie tot de chocolade gesmolten is.
Roer regelmatig en roer het goed door tot het mooi gemengd is.
Haal het van het vuur en voeg de speculaas toe en meng goed.
Voeg dan de spekjes toe.
Meng niet te lang want de spekjes beginnen meteen te smelten.
Giet het mengsel in de kom en strijk het een beetje glad.
Dek af en laat opstijven in de ijskast.
Snij in stukjes en serveer recht uit de ijskast.
franeke zegt: