KookJij

Chocoladefudge met speculaas en marshmallows

Een heerlijk chocoladefudge met speculaas en marshmallows recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: A. Hoogenboom
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chocoladefudge met speculaas en marshmallows te bereiden

Bekleed een vorm, ik gebruikte een glazen pyrex schotel van 20*20 cm, met plasticfolie.
Doe de chocolade in stukjes in een kom, samen met de boter en de gecondenseerde melk.
Verwarm dit au bain-marie tot de chocolade gesmolten is.
Roer regelmatig en roer het goed door tot het mooi gemengd is.
Haal het van het vuur en voeg de speculaas toe en meng goed.
Voeg dan de spekjes toe.
Meng niet te lang want de spekjes beginnen meteen te smelten.
Giet het mengsel in de kom en strijk het een beetje glad.
Dek af en laat opstijven in de ijskast.
Snij in stukjes en serveer recht uit de ijskast.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

franeke

franeke zegt:
Hmmmm ik ben ook benieuwd! Bedankt voor het receptje ;)
dorry

dorry zegt:
Dit lijkt me bijzonder en ik ben benieuwd hoe het smaakt.