KookJij

Chocolademoelleux

Een heerlijk chocolademoelleux recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 0 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chocolademoelleux te bereiden

- Smelt de chocolade, samen met de boter au bain marie.
- Meng 1 ei met de suiker en voeg 1 eidooier toe.
- Meng dit alles zéér goed.
- Voeg dan de gezeefde bloem bij dit opgeklopte mengsel en daarna ook nog de gesmolten chocolade.
- Giet het beslag in een spuitzak en leg het in de koelkast.
- Verwarm de oven op 200°C en vet de bakvormen in met boter en bloem.
- Bak de moelleux 8 à 10 minuten, afhankelijk van de oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Doriet Janssen

Doriet Janssen zegt:
Wat voor bakvormen? Hoeveel? En hoe groot moeten de bakvormen zijn??