Recept
« Terug naar recepten
Chocoladepudding met een witte muts
PT30M
Chocoladepudding met een witte muts
Een heerlijk chocoladepudding met een witte muts recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerard Schaefers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Gerard Schaefers
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocoladepudding met een witte muts te bereiden
Schil de bananen en snijd ze in plakjes.
Doe deze in een vuurvaste schaal.
Doe de melk in een glazen schenkkan.
Klop met een garde het puddingpoeder door de melk.
Zet de kan 4 minuten op HOOG (100%) magnetron.
Klop de pudding weer glad en zet de kan nogmaals 2 minuten op HOOG (100%) magnetron.
Klop de pudding glad en schenk deze over de bananen.
Laat de pudding afkoelen.
Verwarm de grill voor tot deze roodgloeiend is.
Klop de eiwitten met de 1 poedersuiker goed stijf en smeer dit over de chocoladepudding.
Plaats de pudding 3 minuten onder de grill.
Doe deze in een vuurvaste schaal.
Doe de melk in een glazen schenkkan.
Klop met een garde het puddingpoeder door de melk.
Zet de kan 4 minuten op HOOG (100%) magnetron.
Klop de pudding weer glad en zet de kan nogmaals 2 minuten op HOOG (100%) magnetron.
Klop de pudding glad en schenk deze over de bananen.
Laat de pudding afkoelen.
Verwarm de grill voor tot deze roodgloeiend is.
Klop de eiwitten met de 1 poedersuiker goed stijf en smeer dit over de chocoladepudding.
Plaats de pudding 3 minuten onder de grill.