Recept
« Terug naar recepten
Chocoladepuddinkje met frambozen
PT20M
Chocoladepuddinkje met frambozen
Een heerlijk chocoladepuddinkje met frambozen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocoladepuddinkje met frambozen te bereiden
Chocolade in kleine stukjes hakken. Samen met de boter op een laag vuurtje laten smelten. Goed doorroeren. Het ei met de extra dooier en suiker lichtgeel kloppen. Chocoladeboter mengsel en de bloem toevoegen. In ingevette vormpjes verdelen en in een voorverwarmde oven van 240°C gedurende ongeveer 6 minuten bakken (Opletten of de bovenkant droog is).
De puddinkjes omdraaien op een bordje. De helft van de frambozen prakken met de vanillesuiker en verdelen over de puddinkjes. De overgebleven frambozen gebruiken als versiering.
De puddinkjes omdraaien op een bordje. De helft van de frambozen prakken met de vanillesuiker en verdelen over de puddinkjes. De overgebleven frambozen gebruiken als versiering.