KookJij

Chocomousse

Een heerlijk chocomousse recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chocomousse te bereiden

Klop de eierdooiers met de gezeefde poedersuiker.
Laat de chocolade en de vetstof smelten in een warmwaterbad (au bain marie). Eventueel kan je 2 lepels room toevoegen om de smaak een beetje zachter te maken.
Voeg de eierdooiers bij de gesmolten chocolade.
Klop het eiwit stijf en hef het onder het mengsel.
Alles goed mengen en in potjes gieten.
Nachtje in de frigo.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst