Recept
« Terug naar recepten
Chutney van groene tomaten
PT180M
Chutney van groene tomaten
Een heerlijk chutney van groene tomaten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerrie van Rossum
Bereidingstijd:
180 min
Personen:
.. personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chutney van groene tomaten te bereiden
Doe alle ingrediënten met de azijn in een pan en breng aan de kook.
Laat zachtjes pruttelen, roer regelmatig.
Laat sudderen tot de hoeveelheid chutney ingedikt is en er een dikke brij ontstaat (60 à 90 min.).
Schep de chutney in potten en sluit af met een deksel.
Bewaar minstens 1 maand op een koele, donkere en droge plaats alvorens de chutney te gebruiken.
Laat zachtjes pruttelen, roer regelmatig.
Laat sudderen tot de hoeveelheid chutney ingedikt is en er een dikke brij ontstaat (60 à 90 min.).
Schep de chutney in potten en sluit af met een deksel.
Bewaar minstens 1 maand op een koele, donkere en droge plaats alvorens de chutney te gebruiken.
wouros zegt:
De lange kooktijd heeft te maken dat er geen conserveringsmidelen of geleermiddelen worden gebruikt.
Er bestaan ook recepten met rode tomaten. Kijk maar eens op www.okokorecepten of op Landleven.nl