Recept
« Terug naar recepten
Citroen sinaasappeltaart
PT28M
Citroen sinaasappeltaart
Een heerlijk citroen sinaasappeltaart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
28 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
herta.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Citroen sinaasappeltaart te bereiden
Verwarm de oven voor op 220°C (stand 7). Rol het deeg uit en prik er met een vork enkele gaatjes in. Plaats het deeg zonder het bakpapier in de taartvorm. Was de citroenen en de sinaasappel goed. Rasp de sinaasappelschil en de schil van 1 citroen in dunne sliertjes en pers daarna het fruit uit. Meng de eieren, de suiker, de gesmolten boter, het vruchtensap en de fi jngeraspte schil in een slakom. Giet dit mengsel op de taartbodem. Bak gedurende 18 minuten in het midden van de oven.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
koekaratchee zegt:
svermaut zegt:
spanky zegt: