Recept
« Terug naar recepten
Citroenmousse
PT20M
Citroenmousse
Een heerlijk nagerecht met een frisse citroensmaak.
Recept van:
L Broers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
BBC GoodFood
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Citroenmousse te bereiden
- Doe de room, citroenrasp en suiker in een kom en mix tot het lobbig begint te worden.
- Voeg de citroensap toe en mix tot het nog wat lobbiger is (niet stijf!)
- Klop in een andere kom de eiwitten stijf tot zachte pieken en spatel deze door het citroenroommengsel
- Verdeel het mengsel over 4 glazen en koel tot gebruik. Decoreer evt. met wat citroenrasp.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Harry Löhr zegt:
Let op: je krijgt dan wel een scherpere smaak door de alcohol.
freddy RUTTEN zegt: