Recept
« Terug naar recepten
Citroenmousse met speculaas
PT20M
Citroenmousse met speculaas
Een heerlijk citroenmousse met speculaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
marcelle vaneyckveld
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Nagerecht
- > Dieet & Slank - Nagerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Citroenmousse met speculaas te bereiden
warm de room op met de suiker
zet het vuur af als de room kookt en voeg het citroensap
eraan toe ( het zal automatisch indikken
breek de speculaas in grote stukken en doe in glas
giet de warme room eroverheen en zet het glas in de
koelkast gedurende 3-uur. Versier met een blaadje munt
zet het vuur af als de room kookt en voeg het citroensap
eraan toe ( het zal automatisch indikken
breek de speculaas in grote stukken en doe in glas
giet de warme room eroverheen en zet het glas in de
koelkast gedurende 3-uur. Versier met een blaadje munt
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Liske zegt:
remolino zegt:
regina/remolino zegt: