KookJij

Citroenmousse met speculaas

Een heerlijk citroenmousse met speculaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Citroenmousse met speculaas te bereiden

warm de room op met de suiker
zet het vuur af als de room kookt en voeg het citroensap
eraan toe ( het zal automatisch indikken
breek de speculaas in grote stukken en doe in glas
giet de warme room eroverheen en zet het glas in de
koelkast gedurende 3-uur. Versier met een blaadje munt

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

regina/remolino

regina/remolino zegt:
Dag Liske, je hebt de reactie die bij Alise hoort, aan mij gestuurd!
Liske

Liske zegt:
Het enige slanke aan dit gerecht is citroensap. En het blaadje munt. Maar het is wel een lekker sinterklaastoetje voor de kinderen, versierd met wat kruidnootjes!
remolino

remolino zegt:
Kan ik dit toetje een avond van te voren of ochtend maken? Want dan staat het natuurlijk langer dan 3 uur in e koeling. Kan dat kwaad?
Alise

Alise zegt:
Erg lekker toetje, maar het hoort niet bij de slanke gerechten!!