Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: zeewolf op een bedje van gewokte groenten
PT30M
Dagschotel: zeewolf op een bedje van gewokte groenten
Net zoals de meeste vissen kent zeewolf ook een seizoen. Dat loopt van april tot augustus.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: zeewolf op een bedje van gewokte groenten te bereiden
Aardappelen in blokjes snijden en beetgaar koken.
Zeewolf in twee gelijke stukken verdelen, goed kruiden aan weerszijden met peper, zeezout, gemalen venkelzaad en fijn gehakte peterselie.
Steam deze +/- 30 min hangt van de dikte van de vis af dus even controleren.
Look zeer fijn snijden.
Sjalotjes in fijne ringen snijden.
Tomaat in partjes snijden.
Wok de groenten evenzeer kruiden samen met de aardappelen kort op in zonnebloemolie, voeg een halve uitgeperste citroen toe.
Serveer de groenten en vis zeer warm op bord en werk af met bladpeterselie, citroen.
Zeewolf in twee gelijke stukken verdelen, goed kruiden aan weerszijden met peper, zeezout, gemalen venkelzaad en fijn gehakte peterselie.
Steam deze +/- 30 min hangt van de dikte van de vis af dus even controleren.
Look zeer fijn snijden.
Sjalotjes in fijne ringen snijden.
Tomaat in partjes snijden.
Wok de groenten evenzeer kruiden samen met de aardappelen kort op in zonnebloemolie, voeg een halve uitgeperste citroen toe.
Serveer de groenten en vis zeer warm op bord en werk af met bladpeterselie, citroen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.