KookJij

Citroensaus (warm)

Een heerlijk citroensaus (warm) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 of 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Italiaanse kennis van de familie.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Citroensaus (warm) te bereiden

*Kook de crême fraiche met de citroen en de knoflook totdat hij licht gaat binden.Wel constant blijven roeren.Dan van het vuur af de mosterd er door roeren en op smaak brengen met peper en zout

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Serveren bv bij vis,gevogelte (als kip) en groente (als artisjokken)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst