Serveren bv bij vis,gevogelte (als kip) en groente (als artisjokken)
Recept
« Terug naar recepten
Citroensaus (warm)
PT20M
Citroensaus (warm)
Een heerlijk citroensaus (warm) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 of 4 personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Warm
- > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Italiaanse kennis van de familie.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Citroensaus (warm) te bereiden
*Kook de crême fraiche met de citroen en de knoflook totdat hij licht gaat binden.Wel constant blijven roeren.Dan van het vuur af de mosterd er door roeren en op smaak brengen met peper en zout