Je kunt eventueel door de salade nog wat vlees of vis mengen.
Wij hebben deze salade gegeten met gebakken vis.
Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsalade met ei en mosterdhoningdressing
PT25M
Aardappelsalade met ei en mosterdhoningdressing
Een eenvoudige aardappelsalade van voorgekookte aardappelschijfjes met ei, augurk, lente-uitjes en peterselie met een mosterdhoningdressing.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > Bijgerechten - Salades
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsalade met ei en mosterdhoningdressing te bereiden
- Schil de aardappelen, snij de aardappelen in plakjes. Was de aardappelen. Aardappelschijfjes opzetten met kruidenbouillontablet en zoveel water dat de plakjes net onder staan. Aardappelschijfjes aan de kook brengen en plm. 4 - 5minuten koken. Als de aardappelen zo goed als gaar zijn azijn en gesnipperde ui toevoegen. Weer aan de kook brengen en nog plm. 3 minuten koken. Aardappelen in het vocht laten afkoelen.
- Afgieten in een vergiet en de aardappelschijfjes goed laten uitlekken. Aardappelschijfjes terug in de pan
- Voorzichtig mengen met de augurkjes, stukjes ei, peterselie en lenteuitjes.g door de aardappelen mengen.
- Op smaak maken met peper .