Recept
« Terug naar recepten
Clafoutis met ricotta en kerstomaatjes
PT15M
Clafoutis met ricotta en kerstomaatjes
Een heerlijk clafoutis met ricotta en kerstomaatjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annette Sieger
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Ovenschotels
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
gourmand
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Clafoutis met ricotta en kerstomaatjes te bereiden
verwarm de oven 180 graden
Knip of snijd de bieslook klein
Klop de eieren schuimig in een mengkom, voeg er beetje bij beetje de bloem toe, vervolgens de ongeklopte slagroom.
Schep bieslook en ricotta door het mengsel voeg naar smaak zout en peper toe.
Snijd de gewassen tomaatjes in tweeen en leg ze op de bolle kant op de bodem van de beboterde bakvorm. Bedek met het ei ricotta mengsel en bak 25 mn in de oven.
Knip of snijd de bieslook klein
Klop de eieren schuimig in een mengkom, voeg er beetje bij beetje de bloem toe, vervolgens de ongeklopte slagroom.
Schep bieslook en ricotta door het mengsel voeg naar smaak zout en peper toe.
Snijd de gewassen tomaatjes in tweeen en leg ze op de bolle kant op de bodem van de beboterde bakvorm. Bedek met het ei ricotta mengsel en bak 25 mn in de oven.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
hns zegt:
blob zegt: