Recept
« Terug naar recepten
Clams en mosselen
PT10M
Clams en mosselen
Een heerlijk clams en mosselen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Clams en mosselen te bereiden
Was de clams en mosselen zorgvuldig. Look teentjes zeer fijn snijden. Prei, wortel en ajuin fijn snijden.
Doe de groenten met look in een grote ketel zeer goed kruiden een scheut witte wijn erover de clams en mosselen erop nogmaals kruiden. Zet op het vuur , deksel op de ketel aan de kook brengen en paar keer opschudden. Serveer zeer warm en ganeer af .
Doe de groenten met look in een grote ketel zeer goed kruiden een scheut witte wijn erover de clams en mosselen erop nogmaals kruiden. Zet op het vuur , deksel op de ketel aan de kook brengen en paar keer opschudden. Serveer zeer warm en ganeer af .