Recept
« Terug naar recepten
Clownsgezichtjes
PT5M
Clownsgezichtjes
Een heerlijk clownsgezichtjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Clownsgezichtjes te bereiden
Besmeer de kaasrondjes aan één zijde met boter en leg de beboterde kant op de roggebroodplakjes.
Snijd de radijsjes in plakjes en leg deze op de kaas zodat het de ogen van de clown lijken.
Snijd van de augurk een mondje, leg dit ook op de kaas en maak een neusje van de tomatenketchup.
Maak een weelderig haardosje van het bieslook en de peterselie en ‘plak’ dit met wat mayonaise boven het gezichtje.
Snijd de radijsjes in plakjes en leg deze op de kaas zodat het de ogen van de clown lijken.
Snijd van de augurk een mondje, leg dit ook op de kaas en maak een neusje van de tomatenketchup.
Maak een weelderig haardosje van het bieslook en de peterselie en ‘plak’ dit met wat mayonaise boven het gezichtje.