Recept
« Terug naar recepten
Cocktail van appel, citroen en vanille
PT15M
Cocktail van appel, citroen en vanille
Een heerlijk cocktail van appel, citroen en vanille recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dranken - Cocktails
- > Dieet & Slank - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
paule neyrat
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cocktail van appel, citroen en vanille te bereiden
Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in stukken. Haal die door de sapcentrifuge.
Doe het sap van de citroenen en enkele druppels vanille-extract bij het appelsap. Roer goed na 4 tot 5 druppels, proef en werk af volgens uw smaak.
Doe het sap van de citroenen en enkele druppels vanille-extract bij het appelsap. Roer goed na 4 tot 5 druppels, proef en werk af volgens uw smaak.