Recept
« Terug naar recepten
Cocktail van de Wijnbouwersvrouw
PT15M
Cocktail van de Wijnbouwersvrouw
Een heerlijk cocktail van de wijnbouwersvrouw recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cocktail van de Wijnbouwersvrouw te bereiden
Maak een mayonaise en breng ze goed op smaak. Klop de slagroom stijf en meng die door de mayonaise. Pel de druiven en haal de pitten er uit. Ontdoe de krab van alle ongerechtigheden en verdeel hem over de coupes. Voeg wat druiven toe en bedek de hele oppervlakte met mayonaise.
Vermeng de ketchup met de gemberstroop en bedek met deze saus het grootste deel van de mayonaise.
Garneer nu met enkele druiven per coupe. Wrijf de dooier van het hardgekookte ei fijn en strooi dit weer over de rode saus.
Vermeng de ketchup met de gemberstroop en bedek met deze saus het grootste deel van de mayonaise.
Garneer nu met enkele druiven per coupe. Wrijf de dooier van het hardgekookte ei fijn en strooi dit weer over de rode saus.