KookJij

Collettes

Een heerlijk collettes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Collettes te bereiden

Bekleed een bakplaat met bakpapier.Smelt de chocolade in een kom boven zacht kokend water.Verdeel hem over 20 papieren bonbonvormpjes.Bestrijk met een lepeltje of een kwast ook de zijkant met chocolade.Leg de bonbons onderste boven op de bakplaat en laat ze stollen.Trek de papierenvormpjes er voorzichtig af.Smelt de chocolade met sinaasappel smaak.Klop hem met de slagroom en suiker tot een glad mengsel.Zet het mengsel onder af en toe roeren in de koelkast,tot het stevig genoeg is om te spuiten.Doe de vulling in een spuitzak met een stervormige spuitmond en spuit een beetje in elk bakje.Zet de collettes tot gebruik in de koelkast.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst