Zeer aan te bevelen met eende borst
Ook koud zeer lekker met "foie gras"
eten-en-drinken.infonu.nl/producten/25723-granaatappel-goed-voor-hart-en-huid.html
Recept
« Terug naar recepten
Confiture d'oignons rouges
PT60M
Confiture d'oignons rouges
Een heerlijk confiture d'oignons rouges recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Martine De Clercq
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confiture d'oignons rouges te bereiden
Boter in de pan smelten, de in schijfjes gesneden ui erbij en op een zacht vuurtje stoven. Voeg er dan de suiker eraan toe en laat dit alles noch 30 min stoven (opletten af en toe omroeren). Voeg dan de azijn en de wein erbij en laat nochmals 30 min sudderen. Neem de ui confituur van het vuur en roer er als "final touch"de granaat saus eraan toe.
mdc zegt:
Bedankt voor jou interesse.;)De saus is in Türkische winkels te vinden.De Granaat bevat veel vitamine C en 3 à 4 x meer polyfenolen als rode wein,druivensap of groene thee, kijk eens op de Link bij "mijn kookverhaal" veel succes:D groetjes Martine