Recept
« Terug naar recepten
Confituur ananas
PT60M
Confituur ananas
Een heerlijk confituur ananas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
.... personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confituur ananas te bereiden
Snijd de ananas in stukjes doe deze in een grote ketel en laten opkoken. Even de mixer erdoor, voeg de suiker toe en laat koken.
Regelmatig roeren en afschuimen.
Als de gewenste dikte bereikt is de confituur in potten verdelen en deksel erop.
Regelmatig roeren en afschuimen.
Als de gewenste dikte bereikt is de confituur in potten verdelen en deksel erop.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
derbyke zegt:
Groetjes van ons 3 :);):p