Recept
« Terug naar recepten
Confituur: boer bavo kneep de katjes in het donker
PT60M
Confituur: boer bavo kneep de katjes in het donker
Een heerlijk confituur: boer bavo kneep de katjes in het donker recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
.... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confituur: boer bavo kneep de katjes in het donker te bereiden
Snijd het fruit in keine stukjes en doe deze in een grote kookpot.
Voeg de suiker toe en laat op een hoog vuur koken door regelmatig te roeren, schuim regelmatig af.
Na ongeveer 1 uur als de gewenste dikte is bereikt, vul glazen potten met de confituur, deksel erop en laten afkoelen.
Voor de verhouding van het fruit is het een beetje wikken en wegen maar wel zorgen dat je aan 1 kg fruit komt.
Voeg de suiker toe en laat op een hoog vuur koken door regelmatig te roeren, schuim regelmatig af.
Na ongeveer 1 uur als de gewenste dikte is bereikt, vul glazen potten met de confituur, deksel erop en laten afkoelen.
Voor de verhouding van het fruit is het een beetje wikken en wegen maar wel zorgen dat je aan 1 kg fruit komt.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna zegt: