Recept
« Terug naar recepten
Confituur : met kersen
PT40M
Confituur : met kersen
Een heerlijk confituur : met kersen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
17
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
derbyke
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confituur : met kersen te bereiden
Kersen wassen en ontpitten.
Voeg de suiker en kersen samen in een grote kookpot laat koken en regelmatig afschuimen.Als de confituur klaar is en goed van dikte in bokalen doen en deksel erop.
Voeg de suiker en kersen samen in een grote kookpot laat koken en regelmatig afschuimen.Als de confituur klaar is en goed van dikte in bokalen doen en deksel erop.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
enilorac zegt: