KookJij

Confituur : met kersen

Een heerlijk confituur : met kersen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: ... personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: derbyke
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Confituur : met kersen te bereiden

Kersen wassen en ontpitten.
Voeg de suiker en kersen samen in een grote kookpot laat koken en regelmatig afschuimen.Als de confituur klaar is en goed van dikte in bokalen doen en deksel erop.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

enilorac

enilorac zegt:
pol: 1e regel bereiden staat: wassen en ontpitten, dus zonder pitten.
pol

pol zegt:
1kilo kersen is dat zonder de pitten: