Recept
« Terug naar recepten
Confituur: de vier musketiers
PT60M
Confituur: de vier musketiers
Een heerlijk confituur: de vier musketiers recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
.... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confituur: de vier musketiers te bereiden
Ananas schillen en zeer fijn snijden.
Pruimen ontvellen en ontpitten.
Nectarine schillen ontpitten en zeer fijn snijden.
Mango schillen ontpitten en zeer fijn snijden.
De boven vernoemde ingredienten aan de kook brengen regelmatig afschuimen. Als de gewenste dikte van confituur is bereikt in glazen potjes en sluiten met deksel.
Pruimen ontvellen en ontpitten.
Nectarine schillen ontpitten en zeer fijn snijden.
Mango schillen ontpitten en zeer fijn snijden.
De boven vernoemde ingredienten aan de kook brengen regelmatig afschuimen. Als de gewenste dikte van confituur is bereikt in glazen potjes en sluiten met deksel.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
slaatje zegt:
derbyke zegt:
Anna zegt:
derbyke zegt: