Recept
« Terug naar recepten
Confituur: na regen komt zonneschijn
PT60M
Confituur: na regen komt zonneschijn
Een heerlijk confituur: na regen komt zonneschijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
.... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confituur: na regen komt zonneschijn te bereiden
Rabarber ontdoen van vliesjes en in stukjes snijden.
Meloen schillen in twee verdelen en ontdoen van pitten. Snij deze in blokjes.
Ananas schillen de harde kern verwijderen en in blokjes snijden.
Fruit in een grote ketel evenzeer de krenten en suiker zeker de limoncello niet vergeten.
Laat koken, blijf regelmatig roeren en schuim evenzeer regelmatig af. Na ongeveer 1 uur als de gewenste dikte is bereikt, vul glazen potten met de confituur, deksel erop en laten afkoelen.
Meloen schillen in twee verdelen en ontdoen van pitten. Snij deze in blokjes.
Ananas schillen de harde kern verwijderen en in blokjes snijden.
Fruit in een grote ketel evenzeer de krenten en suiker zeker de limoncello niet vergeten.
Laat koken, blijf regelmatig roeren en schuim evenzeer regelmatig af. Na ongeveer 1 uur als de gewenste dikte is bereikt, vul glazen potten met de confituur, deksel erop en laten afkoelen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: