Recept
« Terug naar recepten
Confituur: op zijn zuiders
PT60M
Confituur: op zijn zuiders
Een heerlijk confituur: op zijn zuiders recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
.... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confituur: op zijn zuiders te bereiden
Snij de geschilde mango in kleine stukjes.
Kiwi's geschild halveren en in 3 snijden.
Appelsien schillen en tussen de vliezen het vruchtvlees verwijderen vang het vocht evenzeer op.
Doe deze in een ruime kookpot en doe de suiker erbij. Laat koken, blijf regelmatig roeren en schuim evenzeer regelmatig af. Na ongeveer 1 uur als de gewenste dikte is bereikt, vul glazen potten met de confituur, deksel erop en laten afkoelen.
Kiwi's geschild halveren en in 3 snijden.
Appelsien schillen en tussen de vliezen het vruchtvlees verwijderen vang het vocht evenzeer op.
Doe deze in een ruime kookpot en doe de suiker erbij. Laat koken, blijf regelmatig roeren en schuim evenzeer regelmatig af. Na ongeveer 1 uur als de gewenste dikte is bereikt, vul glazen potten met de confituur, deksel erop en laten afkoelen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna zegt: