Recept
« Terug naar recepten
Confituur: rood is rood de kleur van je lippen
PT60M
Confituur: rood is rood de kleur van je lippen
Vandaag nog maar eens confituur gemaakt, even de diepvries induiken en kijken welk fruit we nog hebben.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confituur: rood is rood de kleur van je lippen te bereiden
- Fruit is diepgevroren, rabarber en perziken waren in kleine stukjes gesneden. Laat eerst het fruit ontdooien deze in een grote ketel samen met de suiker. Breng aan de kook zet het vuur lager maar moet wel op het kookpunt blijven. Schuim regelmatig af en regelmatig roeren. Eens de gewenste dikte bereikt na +/- 60 min de confituur in potjes verdelen deksel erop en laten afkoelen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Erwin Elens zegt:
Hilde Dumont zegt:
Anna Koudys zegt:
Dit lijkt me ook weer een heerlijke combi, Hildeke ;-)
Hilde Dumont zegt: