KookJij

Coupe Caprese (met mozarella en basilicum)

Een heerlijk coupe caprese (met mozarella en basilicum) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 135 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: bron: konmar
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Coupe Caprese (met mozarella en basilicum) te bereiden

1. Snijd de trostomaten en mozzarella in dunne plakken. Bestrooi de plakken mozzarella met peper en zout. Haal de blaadjes van de takjes basilicum.
2. Bekleed de kom met huishoudfolie. Leg in de kom om en om laagjes tomaat, basilicum en mozzarella. Herhaal dit tot het laatste laagje net boven de kom uitsteekt.
3. Sluit de kom af met een bord met daarop iets van gewicht en plaats hem ca. 2 uur in de koelkast.
4. Verwijder het bord met gewicht van de kom en stort de timbaal op een schaal. Garneer het gerecht met olijfolie. Serveer de coupe caprese met ciabattabrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

tineke verkerk

tineke verkerk zegt:
:)gisteren gemaakt voor de verjaardag van mijn dochter. Iedereen was er superenthousiast over. Heerlijk en makkelijk te maken
 zwillem

zwillem zegt:
:)hallo kei leuk recept,maar seveer het eens in de coup zelf en gril er een paar gemba`s bij, die hang je dan net over het randje

groetjes zwillem;)
blindbolleke

blindbolleke zegt:
Zier er tof en envoudig uit.Ga ik maken wanneer er nog eens gasten komen .:p
theo

theo zegt:
ja leuk recept voor de paasbrunch ga het zeker maken;)
joke

joke zegt:
ziet er lekker uit, ga het zeker proberen:)