Recept
« Terug naar recepten
Coupe 'Tutti Frutti'
PT10M
Coupe 'Tutti Frutti'
Een heerlijk coupe 'tutti frutti' recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Nagerechten
- > IJs
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
colruyt
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Coupe 'Tutti Frutti' te bereiden
Klop de room goed op met de bloemsuiker. Snij het fruit in stukjes. Meng de frambozencoulis met het citroensap. Snij het vanillestokje in de lengte door. Schraap de pitjes eruit en voeg toe aan de frambozencoulis. Voeg dan eventueel de likeur toe. Meng de helft van het fruit onder de frambozencoulis. Laat ongeveer 2 uur rusten op een koele plaats. Verdeel de mengeling in de coupes. Schep er het ijs en de rest van het fruit over. Versier met de slagroom en een parasolletje.