Recept
« Terug naar recepten
Courgetteroomsaus
PT20M
Courgetteroomsaus
Een heerlijk courgetteroomsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Het Groene Spoor
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Courgetteroomsaus te bereiden
Sjalotje snipperen, champignons in plakjes snijden en courgette in blokjes snijden.
Olie verhitten.
Spekblokjes 5 minuten zachtjes bakken.
Het sjalotje toevoegen, even mee laten bakken.
Voeg dan de champignons, courgette en Italiaanse kruiden toe.
Met deksel op de pan ± 10 minuten op zacht vuur laten stoven.
Als laatste de gorgonzola, crème fraîche en bouillonpoeder toevoegen en nog 1 minuut mee warmen.
Olie verhitten.
Spekblokjes 5 minuten zachtjes bakken.
Het sjalotje toevoegen, even mee laten bakken.
Voeg dan de champignons, courgette en Italiaanse kruiden toe.
Met deksel op de pan ± 10 minuten op zacht vuur laten stoven.
Als laatste de gorgonzola, crème fraîche en bouillonpoeder toevoegen en nog 1 minuut mee warmen.
joop van rij zegt: