Recept
« Terug naar recepten
Courgettesaus voor pasta
PT20M
Courgettesaus voor pasta
Een heerlijk courgettesaus voor pasta recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Karin van Doveren
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Courgettesaus voor pasta te bereiden
Hamblokjes in olie of boter bakken. Courgettes schillen en in blokjes snijden, champignons schoonmaken en in plakjes snijden, ui snipperen.
Aan hamblokjes toevoegen: ui, even meebakken. Champignons even meebakken totdat vocht is verdampt. Courgette meebakken. Zout, peper, knoflookpoeder en evt. Italiaanse kruiden toevoegen. Crème fraîche of kookroom erbij.
Aan hamblokjes toevoegen: ui, even meebakken. Champignons even meebakken totdat vocht is verdampt. Courgette meebakken. Zout, peper, knoflookpoeder en evt. Italiaanse kruiden toevoegen. Crème fraîche of kookroom erbij.
olijfje zegt: