Recept
« Terug naar recepten
Couscous met bleekselderij en cashewnoten
PT20M
Couscous met bleekselderij en cashewnoten
Een heerlijk couscous met bleekselderij en cashewnoten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ron Docter
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Couscous met bleekselderij en cashewnoten te bereiden
Laat de boter in de pan smelten en voeg de gesnipperde ui toe. Fruit de ui ongeveer 3 minuten.
Voeg de kerrie toe en de julienne gesneden bleekselderijstengels. Laat dit ongeveer 5 minuten bakken.
Doe hierna de bloem erbij en de groentenbouillon.
Meng alles goed elkaar en voeg dan nog de rozijnen, de cashewnoten toe en maak het geheel op dikte met kookroom.
Eventueel op smaak brengen met wat ketjap of maggi.
Serveer het gerecht met couscous.
Voeg de kerrie toe en de julienne gesneden bleekselderijstengels. Laat dit ongeveer 5 minuten bakken.
Doe hierna de bloem erbij en de groentenbouillon.
Meng alles goed elkaar en voeg dan nog de rozijnen, de cashewnoten toe en maak het geheel op dikte met kookroom.
Eventueel op smaak brengen met wat ketjap of maggi.
Serveer het gerecht met couscous.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
Groet,
Anna.
KookJij.
rdocter63 zegt:
Gr.