Recept
« Terug naar recepten
Couscous met Citroen en Olijven
PT20M
Couscous met Citroen en Olijven
Een heerlijk couscous met citroen en olijven recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Marokko
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
Italiaanse kennis van de familie.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Couscous met Citroen en Olijven te bereiden
*Bak de ui en de knoflook in de olie,tot hij gaat bruinen.
Doe dan het water in de pan er bij en breng aan de kook.
*Doe nu alle ingredieneten er in en roer even goed door tot een homogeen mengsel.
*Haal van het vuur af en laat een minuutje of 7 - 10 staan.
Daarna met een vork luchtiger roeren.
Doe dan het water in de pan er bij en breng aan de kook.
*Doe nu alle ingredieneten er in en roer even goed door tot een homogeen mengsel.
*Haal van het vuur af en laat een minuutje of 7 - 10 staan.
Daarna met een vork luchtiger roeren.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Deze couscous is bedoeld als gerecht bij allerlei tajines,of kruidige vlees en vis gerechten.
Gissie zegt: