KookJij

Couscous met Citroen en Olijven

Een heerlijk couscous met citroen en olijven recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Marokko
Keuken: Afrikaanse
Bron: Italiaanse kennis van de familie.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Couscous met Citroen en Olijven te bereiden

*Bak de ui en de knoflook in de olie,tot hij gaat bruinen.
Doe dan het water in de pan er bij en breng aan de kook.
*Doe nu alle ingredieneten er in en roer even goed door tot een homogeen mengsel.
*Haal van het vuur af en laat een minuutje of 7 - 10 staan.
Daarna met een vork luchtiger roeren.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Deze couscous is bedoeld als gerecht bij allerlei tajines,of kruidige vlees en vis gerechten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Gissie

Gissie zegt:
Heel lekker idd , heb namelijk ongeveer het zelfde recept gekregen van een Italiaanse aangetr neef , dit recept is in een wip klaar , groetjes Gissie:):)