KookJij

Couscous met kalkoenreepjes tomaatjes en olijven

Een heerlijk couscous met kalkoenreepjes tomaatjes en olijven recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 28 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Couscous met kalkoenreepjes tomaatjes en olijven te bereiden

Kalkoenreepjes in de olie van de tomaatjes krokant aanbakken.
Voeg de tomaatjes, fijn gesneden look, grof gesneden sjalotjes en gehalveerde olijven toe.
Goed kruiden met de fijn gesneden basilicum en oregano.
Couscous +/- 5 min laten zwellen in de zeer warme kippenbouillon.
Serveer zeer warm en werk af met verse kruiden.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst