Recept
« Terug naar recepten
Couscous met kalkoenreepjes tomaatjes en olijven
PT28M
Couscous met kalkoenreepjes tomaatjes en olijven
Een heerlijk couscous met kalkoenreepjes tomaatjes en olijven recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
28 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Couscous met kalkoenreepjes tomaatjes en olijven te bereiden
Kalkoenreepjes in de olie van de tomaatjes krokant aanbakken.
Voeg de tomaatjes, fijn gesneden look, grof gesneden sjalotjes en gehalveerde olijven toe.
Goed kruiden met de fijn gesneden basilicum en oregano.
Couscous +/- 5 min laten zwellen in de zeer warme kippenbouillon.
Serveer zeer warm en werk af met verse kruiden.
Voeg de tomaatjes, fijn gesneden look, grof gesneden sjalotjes en gehalveerde olijven toe.
Goed kruiden met de fijn gesneden basilicum en oregano.
Couscous +/- 5 min laten zwellen in de zeer warme kippenbouillon.
Serveer zeer warm en werk af met verse kruiden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.