Recept
« Terug naar recepten
Tomatentapenade van Nonna
PT10M
Tomatentapenade van Nonna
Bij restaurant Nonna's (@CenterParcs) krijg je een heerlijke
tomatentapenade bij het ciabatta. Het originele recept is natuurlijk niet te
achterhalen, daarom heb ik wat geëxperimenteerd en ben ik hier op uit
gekomen. Het is misschien niet voor 100% hetzelfde maar in ieder geval "close to perfection".
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Mediterrane
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomatentapenade van Nonna te bereiden
- Doe de tomaatjes met olie en al in een schaal.
- Voeg de fijngesneden basilicum, knoflook uit de knijper, oregano, peper, zout en de azijn toe.
- Maak alles fijn met een blender of staafmixer.
- Voeg de geroosterde pijnboompitten toe.
Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)
Heerlijk op ciabatta of op een toastje.