Au bain marie in de oven :
""""""""""""""""""""""""""""""""""""
De ramequins worden in een bak gezet die met water wordt gevuld,zo dat de ramequins op halve hoogte in het water staan.Dit wordt dan in z'n geheel in de oven gezet
Recept
« Terug naar recepten
Crême Brulée d'Homard
PT90M
Crême Brulée d'Homard
Een heerlijk crême brulée d'homard recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Een decadent vriendje
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Crême Brulée d'Homard te bereiden
*Oven aanzetten op 180 graden Celsius
*PAN 1 :
De bisque en de room goed mengen en samen met de agar-agar goed door verhitten
*KOM 2 :
De dooiers met het ei goed klutsen tot bleek en schuimig
*Terwijl we blijven kloppen het bisque-room mengsel doen bij de geklutste eieren.Het moet een homogene massa worden.
*Nu de kreeft erdoor en meteen verdelen over 4 ramequins
*Ramequins au bain marie in de oven zetten
*Dek de ramequins af met een vel alu-folie
*Inhoud van ramequins in 50 à 60 minuten gaar laten worden
*Opdienen met verse peterselie
*PAN 1 :
De bisque en de room goed mengen en samen met de agar-agar goed door verhitten
*KOM 2 :
De dooiers met het ei goed klutsen tot bleek en schuimig
*Terwijl we blijven kloppen het bisque-room mengsel doen bij de geklutste eieren.Het moet een homogene massa worden.
*Nu de kreeft erdoor en meteen verdelen over 4 ramequins
*Ramequins au bain marie in de oven zetten
*Dek de ramequins af met een vel alu-folie
*Inhoud van ramequins in 50 à 60 minuten gaar laten worden
*Opdienen met verse peterselie