Recept
« Terug naar recepten
Crisiscake
PT105M
Crisiscake
Een heerlijk crisiscake recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jan vogelzang
Bereidingstijd:
105 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
RTL4 Koffietijd
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Crisiscake te bereiden
Snij de tutti-frutti aan stukjes, en meng deze met de nog warme thee, lichtbruine basterdsuiker en vanillesuiker in een kom en laat dit 30 min. afkoelen.
Verwarm nu de oven voor op150 graden.
Pak nu de kom weer met het tutti-frutti mengsel en roer nu het gezeefde bloem erdoor met het ei tot een mooi glad beslag.
Doe alles in de cakevorm en bak het in 75 min gaar.
Om te controleren of het gaar is steek je met een lange satéprikker midden in de cake, blijft er niks aan de prikker zitten is de cake gaar.
Verwarm nu de oven voor op150 graden.
Pak nu de kom weer met het tutti-frutti mengsel en roer nu het gezeefde bloem erdoor met het ei tot een mooi glad beslag.
Doe alles in de cakevorm en bak het in 75 min gaar.
Om te controleren of het gaar is steek je met een lange satéprikker midden in de cake, blijft er niks aan de prikker zitten is de cake gaar.
dorry55 zegt: