Recept
« Terug naar recepten
Croque met aubergine, courgette, gedroogde ham en Oud Brugge kaas
PT15M
Croque met aubergine, courgette, gedroogde ham en Oud Brugge kaas
Een heerlijk croque met aubergine, courgette, gedroogde ham en oud brugge kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekkervanbijons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Croque met aubergine, courgette, gedroogde ham en Oud Brugge kaas te bereiden
Snij de aubergine en de courgette in dunne plakjes en besprenkel de aubergine met citroensap.
Bak de groenten voor 2/3 gaar in de olijfolie. strooi er tijm over en laat ze uitlekken op wat keukenpapier.
Beleg de boterhammen achtereenvolgens met de kaas, de groenten en de ham.
Bak de boterhammen onder de grill.
Bak de groenten voor 2/3 gaar in de olijfolie. strooi er tijm over en laat ze uitlekken op wat keukenpapier.
Beleg de boterhammen achtereenvolgens met de kaas, de groenten en de ham.
Bak de boterhammen onder de grill.