KookJij

Croques met Pastrami rode uien en Passendale

Passendale Caractère is een halfharde smeuïge kaas met een sterke en karaktervolle smaak. Hij heeft 4 maanden gerijpt in de kaaskelders in Passendale om zo tot een verfijnde smaak met unieke aroma's te komen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: ilovecheese
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Croques met Pastrami rode uien en Passendale te bereiden

  1. Snij de uien fijn en bak ze 1 min in de olie in een pan. Zet een deksel op de pan en laat ze, af en toe roerend, stoven op zacht vuur gedurende 15 min. Kruid met peper en zout en voeg chilipoeder naar eigen smaak toe.
  2. Smeer intussen de boterhammen lichtjes in met boter en draai er 4 om. Leg op elk van die 4 boterhammen eerst 2 plakjes pastrami en dan 1 snede Passendale.
  3. Verdeel er de uien over, sluit de croques en bak ze aan beide kanten goudbruin in een pan of grilltoestel op middelhoog vuur.
  4. Serveer warm met een salade van avocado en tomaten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst